Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Bohnsack Avslutning Fotbollsskola 2015

Kallinge SK & Landslagets fotbollsskola 2015

18 JUN 2015 15:15
Här kommer ett litet referat från årets fotbollsskola
  • Skapad: 18 JUN 2015 15:15

I tisdags den 16/6 avslutades Kallinge SK:s och Landslagets fotbollsskola på Jernvallen efter 4 dagar med mycket fotboll, aktiviteter och skoj.

 

Våran fotbollsskola var även detta år ( andra åter på raken ) gratis för alla våra deltagare som detta år var ca 95 st. tjejer & killar i åldrarna 7-12 år.

 

Vi tycker det är roligt att så många kommer på detta arrangemang och deltar i vår gemenskap på Jernvallen & i Kallinge SK, detta är verkligen när fotboll är som bäst att se glädjen och lekfullheten hos alla ungdomar.

 

Även detta år besöktes vår fotbollsskola av SISU som höll lite övningar och utbildningar med våra deltagare , men det var våra duktiga och väl utbildade ungdomsledare (15 st.) som höll fotbollsövningarna och övriga aktiviteter med alla duktiga deltagare.

 

Övningarna bröts av med lunch varje dag som levererades från bergslagskrogen och en fruktstund på eftermiddagen som sponsrades av Willys i Ronneby.

 

Fotbollsskolan avslutades med det sedvanliga vatten leken på tisdags eftermiddagen innan avslutningen där alla deltagare fick sina diplom och övrig materiel från Landslagets fotbollsskola.

 

 

Vi vill tacka våra sponsorer Ronneby Kommun, Willys i Ronneby, Ronneby Hus, Blekinge FF & Bergslagskrogen för deras bidrag att hjälpa oss att även detta år 2015 göra vår fotbollsskola  gratis för kommunens invånare.

 

Samt vill vi tacka alla föräldrar mm som hjälpt till på något sätt runt detta arrangemang t.ex. bespisningen av alla deltagare och ledare.

 

Så tack allihopa och en skön och trevlig sommar önskar alla vi i Kallinge SK.

 

 

P7-8 F 7-9P9-10F10-12     P11-12

Skribent: Peter Bohnsack
Epost: This is a mailto link

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 Svensk Fastighetsförmedling cup

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info