Hoppa till sidans innehåll

Ny tränare till dam och herrlaget

07 NOV 2015 16:29
Nya tränare klara för Kallinge SK:s seniorlag!
  • Skapad: 07 NOV 2015 16:29

Efter några veckors pusslande så har föreningen gjort klart med ledarstaberna för våra bägge seniorlag. Vi är mycket nöjda över att ha hittat lösningar som vi tror stenhårt på och nu kan både damlaget och herrlaget lägga fullt fokus på att komma väl förberedda till nästa års utmaningar.
 
Damlaget kommer att tränas utav Roger Matsson, som har antagit utmaningen att agera huvudtränare för träningsgruppen som kommer bestå av spelare från damlaget, damsjuan och de som i år spelat i F14. Han kommer att assisteras av Annette Bohlin som liksom Roger har stor erfarenhet av att leda lag och utbilda spelare. Till sin hjälp kommer de att ha Magnus Rask som stöttar i bakgrunden och det är en ovärdelig hjälp.
Föreningens kommentar: ”Med denna lösning så får vi en bra kontinuitet då alla tre har varit involverade i laget sedan tidigare och de är mycket kunniga och engagerade ledare. Vi är väldigt nöjda att det är just dessa personer som kommer leda vårt damlag. Vi siktar på att knyta till oss ytterligare någon kraft runt gruppen och hoppas att det inom kort kommer att vara klart.”
 
Herrlaget kommer att tränas av Göran Holm, som de senaste åren varit verksam i Ronneby BK.
Som assisterande tränare kommer han att få Pelle Nilsson som nu återigen tar en mer aktiv roll runt herrlaget. Även Lasse Landberg, Johannes Larsson och Jerry Hökevik kommmer att ha roller som ledare runt herrlaget så organisationen är en blandning av nya och gamla krafter.
Föreningens kommentar: ”Vi är mycket nöjda att kunna knyta till oss Göran som kapten på skutan. Han brinner för fotboll och kryddar det med stor erfarenhet och kunskap. Resten av ledarstaben känner den befintliga spelartruppen utan och innan och det är svårt att se hur vi kunde fått en bättre lösning än detta”
 
Sammanfattningsvis så är nu både herrlaget och damlaget redo att börja förbereda sig inför nästa säsong och det kommer vara fullt fokus på att se till att spelarna och ledarna får träna och ha kul tillsammans. Det kommer att bli spännande och utmananande säsonger och vi hoppas att alla som brukar stödja oss på olika sätt fortsatt kommer till fina Jernvallen och dessutom tar sina kompisar med sig. Alla är välkomna till Kallinge SK och Jernvallen!
 
Styrelsen i Kallinge SK

Skribent: Magnus Rask
Epost: This is a mailto link

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 Svensk Fastighetsförmedling cup

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info