Hoppa till sidans innehåll

SF-cup 2016

13 MAR 2016 20:14
Kallinge klara för slutspel i SF-cup 2016
  • Skapad: 13 MAR 2016 20:14

Vi började mot Hällaryd IF. Redan efter 5 minuters spel så får tyvärr Elin Magnusson kasta in handuken efter att fått en smäll i innebandymatch igår. Tyvärr höll det inte för henne och vi får hoppas att hon snabbt är på planen igen. Matchen börjar vi väldigt nervöst och vi har inget spel alls. Men som vanligt fungerar vårt försvarsspel väldigt bra. Hällaryd har en bonusstraff som dom slår i halvlek och missar. 2:a halvlek kommer vi upp lite bättre i banan och skapar några målchanser. Matchen slutar rättvist 0-0.
Vi fick ingen vila inför matchen mot Lörby IF. En snabb samling och lite omkastningar i laget för att försöka täppa till defensiven lite extra eftersom vi visste att det kommer gå snabbt mot ett div 1 lag. Redan efter 20 sekunder håller dom på att göra mål. Men vi lyckas åter med vårat försvarsspel och med lite tur också så står det 0-0 i halvlek. Vi har 2 bonusstraffar och lyckas göra 1 mål. 2:a halvlek börjar som den första sluta nämligen med ett konstant tryck mot vårat mål. I den 26:e minutern så orkar vi inte längre stå emot derass massiva press och dom gör mål. Tyvärr så gör dom 2-1 bara 45 sekunder efter första målet och vi förlorar med 3-1. Men grym insats av hela laget som aldrig gav upp. Inte ens när vi låg under med 3-1. Litet extra pluss för Cajsa som var överallt i backlinjen och hade en fantastisk timing o brytningarna
Sista Matchen var mot Rödeby/KFF. Åter så börjar vi väldigt passivt och vi får inte igång något eget spel. Dom skapar någon farlig chans i första som slutar 0-0. I 2:a halvlek fortsätter det som i 1:a. dock så skapar vi några hörnor som är halvfarliga och även någon mer målchans. I slutet så räddar Johanna ett friläge som kunde kostat oss den sista platsen att gå vidare. Men vi håller nollan och matchen slutar 0-0.
Sammanfattningsvis så var backlinjen med sara, natta och cajsa ( fanns en fjärde back också som varierade mellan 3 spelare som gjorde det väldigt bra)stabil genom hela turneringen. Johanna stöttar upp på dom få gånger dom kommer förbi. Rebecka och Tova kommer direkt ner till Asarum efter att ha spelat en handbollsmatch tidigare och visar kämparanda och fantastisk vilja. Övriga spelare gamla som unga kompletterar och stöttar varandra på ett föredömligt sätt. 1 extra pluss till Ebba som fick hoppa runt på många platser idag, högermittfält, vänstermittfält, mitten och anfallare och gör det med enormt stort hjärta och kämparvilja.
Även om vi som ledare hellre kanske hade sätt att vi inte gick vidare och hade istället kunnat spelat en riktig träningsmatch nästa helg så är det ju spelarna som bestämmer och med ett sådant gäng med grymma vinnarskallar så är det svårt att förlora på beställning smile emoticon Den viljan och lagandan som skapades i damlaget förra året har i rekordfart smittat av sig på alla dom yngre spelarna också och nu är det inget som är omöjligt med detta härliga gäng!
vi är stolta över er alla och det ska bli jätteroligt att följa både damlaget och F14 laget denna säsongen.
Kom ihåg att det är VI tillsammans som är KALLINGE dam och flicklag!!!
Laget idag: Johanna E, Nathalie, Sara, Cajsa, Rebecka, Ebba, Emelie H, Erica, Wilma W, Lina, Aleksandra, Isabelle, Tova och Elin M som stöttade från bänken och var spelsugen
// 2 stolta coacher!!

Skribent: Magnus Rask
E-post: This is a mailto link
Kallinge SK - Div 4 Möre/Blekinge Dam
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 Svensk Fastighetsförmedling cup

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info