Hoppa till sidans innehåll

Ny storseger i serien

06 AUG 2020 08:23
Vi följde upp klang och jubelföreställningen i premiären med ännu en storseger, återigen vann vi med 11-1, denna gången på bortaplan mot Fjärdsjömåla AIF.
  • Skapad: 06 AUG 2020 08:23

Vi startar matchen på ett mycket bra sätt och och känns både rejält taggade och energiska. Vi får hål på våra motståndareredan efter 8 minuter och sedan trillar bollarna in i deras mål i en strid ström. Vi vinner det mesta i duellväg och vi får väldigt fint betalt för vårt djupledsspel. Fram till halvtid har vi hunnit göra 8 mål och ännu inte släppt in något och redan då var givetvis  matchen avgjord till vår fördel, vi var helt enkelt, för dagen, mycket vassare än våra motståndare.

I min iver att att hitta än mer anfallskraft så gör jag en del förändringar i halvtid som med facit i hand inte slår alltför väl ut. Vi är under hela halvleken klart spelförande men tappar en aning i duellspelet på mittplan och får inte längre samma offensiva ytor att spela på. Givetvis påverkade även våra motståndares något lägre försvarsspel också att vi inte fick lika många chanser. Fjärdsjömåla skapade en del fasta situationer där de kändes målfarliga och det är på en direkt frispark som de skjuter ett bra skott i mål. Jag luftade hela bänken och det gör ofta att rytmen i matchen kommer av sig något, även om inhopparna verkligen försökte och gjorde bra ifrån sig efter sina förutsättningar. Vi har för tillfället en tuff och sund konkurrens i truppen och det vill till att visa rätt attityd och engagemang för att bli uttagen. Vi gör ytterligare 3 mål i matchen och förbättrar vår målkvot ytterligare. Slutresultatet stannar vid 1-11 och det var härligt att återigen få sjunga segersången. Vi tar nu sikte på nästa uppgift i form av hemmamatch mot Hoby GIF, redan nu på lördag. Vi håller tummarna att vi ännu en gång kan tända till och få igång vårt spel.

Vi gör som lag en klart godkänd insats men kan inte vara riktigt nöjda med hur vi genomför andra halvlek, där finns mer att hämta ur laget. 

Målskyttar: Adnan 4, Benjamin 3, Adil 2, Eddie 1, Mustafa 1 

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info