Hoppa till sidans innehåll

Seger i derbyt

19 JUN 2022 08:57
I härligt sommarväder mötte vi Hoby GIF och efter en ganska avslagen match så stod vi som rättvis segrare.
  • Skapad: 19 JUN 2022 08:57

Vi tar omgående ledningen i matchen då Junior rinner igenom och lobbar in bollen. Det var riktigt skönt att få ett tidigt ledningsmål och vi fortsätter att ha ett klart spelmässigt övertag den första halvtimmen. Vi skapar bra lägen för flera mål och det kändes som att vi var starkare överlag. Efter en halvtimme tycker jag att Hoby jämnar ut spelet något och vi faller in i ett lägre tempo och de skapar någon chans, dock utan att det var riktigt farligt. Mot slutet av halvleken gör vi även 0-2 på ett liknanade vis som det första målet, fast denna gången var det Simons tur att i ett friläge lura målvakten. Vi går till halvtidsvilan och är nöjda med det mesta. 

Jag tycker att vi även startar andra halvlek på ett hyggligt vis och vi för matchen utan att direkt skapa några supervassa chanser. Andra halvlek fortsätter i ganska sävligt tempo och präglas av slarvigt spel av bägge lagen. Vi gör inte riktigt det vi pratat om och tappar lite struktur i spelet. Men vi kämpar på och släpper inte till något bakåt och det är först de sista 10 minuterna som vi vid något tillfälle svajjar till lite. Det blir dock ingen större forcering från Hobys sida och vi tar därmed en stabil och rättvis seger.

Det var positivt att vi för första gången denna säsongen höll nollan och att vi inte åkte på fler skador. Vi har en intensiv midsommarvecka med tätt matchande och det var skönt att kunna fördela ut belastningen på samtliga spelare i denna matchen. 

Målskyttar: Junior, Simon

Skribent: Per Nilsson
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info