Hoppa till sidans innehåll

Storseger mot IF Trion

22 MAJ 2022 18:40
I lördagens viktiga match mot IF Trion hade vi revansch att utkräva efter förra säsongens förlust. Vi lämnar Spjutsbygd med en återupprättad heder och ett rejält påfyllt självförtroende.
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2022 18:40

Vi märker redan tidigt i matchen att vi har ett rejält övertag på vår motståndare. Tanken var att spela ett något lägre försvarsspel än vanligt, men då vi omgående kände att vi var starkare än hemmalaget så var det bara att köra på. 

Vi skapar omgående chanser att göra mål och får utdelning efter en halvtimmes spel. Jag tycker att vi har ett bastant grepp om händelserna i första halvlek och går till halvtidsvila med en 0-2-ledning.

I andra halvleks inledning så skälver vi till något, eller var det möjligen bara jag som stirrade upp mig?? I vilket fall så reducerar Trion på ett av få anfall och det kändes djäkligt onödigt tyckte jag. Som tur väl var för min sinnesfrid så gör vi omgående 1-3 och då kändes det som att luften gick ur hemmalaget. Resterande 25 minuter är det bara ett lag på planen och det var vi. Vi gör ytterligare 5 mål och IF Trion spelar sista kvarten med reducerat manskap, vilket de borde gjort tidigare i matchen, i alla fall enligt mig.

Det är inte ofta jag nämner indivduella insatser i matcher, men jag vill denna gång lyfta fram Dahlas frisparksmål till 1-4. Det kommer jag att minnas länge, inte bara för det mycket fina genomförandet utan också för den stora glädjen han visade över att få göra mål. 

Vi gör en fin match och får hygglig utdelning på våra målchanser och tar tre viktiga poäng som förhoppningsvis kan höja oss inför kommande tuffa och utmanande matcher. 

Målskyttar: Robin H 4, Tim 1, Dahla 1, Omar 1, Junior 1

Skribent: Per Nilsson
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info