Hoppa till sidans innehåll

Tredje storsegern i serien

09 AUG 2020 08:35
I varmt, kvalmigt väder så mötte vi på lördagen Hoby GIF på fina Jernvallen och det skulle återigen blir en riktig målfest. Trots en riktigt seg inledning på matchen sätter vi elva strutar och håller i denna matchen tätt bakåt.
  • Uppdaterad: 09 AUG 2020 08:35

Vi inleder matchen på ett ganska svagt vis, vi känns där och då sega och lite lätt oinspirerade. Det gör att spelet är helt jämnt den första kvarten och vi byter då lite chanser med varandra. Men så fort vi får ett målmässigt övertag så känns det som det släpper lite för oss. Adil ger oss ledningen efter drygt 20 minuter och sedan sätter vi tre baljor ytterligare innan halvtidsvilan. Vi gör ingen spelmässigt bra halvlek och ska vara tacksamma för att vi fick utdelning och inte släppte in något mål. 

I halvtid pratar vi om att försöka öka tempot, minska tillslagen och försöka komma upp till en arbetsnivå som vi kan vara nöjda med.

Vi rivstartar andra halvlek och gör snabbt ytterligare fyra mål och det tar givetvis gadden ur våra motståndare. Tempot var väl inte mördande högt i andra halvlek heller, men tillräckligt för att vara klart bättre än motståndarna. Vi samlar kraft mot slutet av matchen och trycker dit ytterligare tre mål och gör återigen över tio mål i matchen, slutresultatet stannar vid 11-0.  Riktigt positivt var att vi också höll tätt bakåt denna gången, Hoby hade några chanser främst i första halvlek och även någon kontring i andra halvlek. 

Som helhet så är jag nöjd med segern, givetvis, dessutom förbättrade vi vår målkvot på ett positivt vis. Att vi inte nådde några spelmässiga höjder tror jag kan (bort??)förklaras med att vi haft ett tätt spelschema, detta var tredje matchen på en vecka. Det är inte lätt att vara helt 100% påslagen när man spelar så ofta. Dessutom var det varmt och klibbigt väder, vilket märktes och påverkade flera spelare. Men vi gör en godkänd insats och vinner utan att vara hotade på något vis. Nu siktar vi in oss på en bra träningsvecka och en ny utmaning på fredag i nästa vecka då vi möter Bj/Pukavik på bortaplan. 

Målskyttar: Adil 3, Benjamin 3 (2 str), Kazem 2, Omar 2, Danne 1

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info