Hoppa till sidans innehåll

Urladdning i sista matchen

16 OKT 2021 09:58
I säsongen sista match var det seger som gällde för att säkra avanvemanget. I härligt höstväder togs tuffa Vilshults IF emot på härliga Jernvallen
  • Skapad: 16 OKT 2021 09:58

Efter förra omgångens debaccle mot Hoby GIF så kändes det som att det osade revansch och segervilja om laget under samlingen innan matchen. När domaren blåste igång matchen så märktes det direkt att vi var heltända. Vi vann alla dueller och tog ett rejält tag i taktpinnen och styrde matchen från första stund. 

Det dröjde inte heller länge innan vi tog ledningen efter en fint slagen hörna av Simon som Hampus nickade in och kort därefter sköt Tim en frispark som via muren ställde motståndarnas målvakt helt. En drömstart på matchen och det var som alla spärrar släppte och vi spelar ut hela registret och bjuder på propagandafotboll. Vi spelar ett varierat passningspel och ett klockrent försvarsspel och alla vinner sina dueller och utför sin uppgift helt enligt vår matchplan. Målen trillar in i motståndarnas målbur med jämna mellanrum. Simon gör 3-0 och 4-0, därfter gör Danne och Eddie varsitt mål och Mustafa avslutar målkavalkaden med att göra otroliga 7-0 starx innan halvtid. 

Jag har sällan, eller kanske aldrig, sett mitt kära KSK göra en bättre halvlek. Vi ska ha med oss att motståndarna för dagen under tidigare nio matcher i serien bara släppt in 10 mål, varav 5 av dom var i en svag insats mot Hällaryd IF U. Alltså normalt sett ett lag som vet hur man försvarar sig och har gjort det bra.

I andra halvlek så tappar vi av fullt förklarliga skäl lite intensisitet och dessutom kommer samtliga ersättare in på planen. Samtliga som kommer in i matchen gör det mycket bra, det ska sägas, men man tappar alltid lite struktur när man byter spelare. Vi fortsätter att skapa chanser och spela bra men några fler mål blir det inte från vår sida, däremot gör Vilshults IF ett tröstmål mot slutet. Jag vill verkligen ge en eloge till motståndarna och hur de hanterade den utspelning som de utsattes för, de hanterade det med humor och en skön attityd, kul att se. 

Vi hade under matchen desstom koll på resultaten i de andra matcherna i vår serie som spelades samtidigt. När resultaten verkligen gick vår väg och IF Trion drog en nitlott och förlorade mot Hoby GIF så betydde det att vi smet förbi i tabellen och när slutsignalen ljöd så var vi seriesegrare. 

I ett stort glädjerus och eufori så kunde vi fira både seger i matchen, avancemang till division 5 och främst att vi vunnit serien. Jag vill hylla hela laget och samtliga spelare i truppen, alla har verkligen bjudit till och gjort en fantasktisk insats. Att vinna en serie är få förunnat och det är ett minne för livet.

Laget vill tacka alla som under året bidragit till lagets verksamhet, pubiken och framför allt den trogna skara supporters som följt våra matcher både på hemmaplan och bortaplan. Vi hoppas på ert stöd även nästa säsong och kommer att ta oss an kommande utmaningar med en hunger för att vinna fler matcher. 

Målskyttar: Simon 2, Danne 1, Eddie 1, Mustafa 1, Tim 1, Hampus 1

Skribent: Per Nilsson
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info