Hoppa till sidans innehåll

Äntligen vinst igen!

27 SEP 2020 08:00
Vi lyckades under lördagen vända den negativa förlusttrenden genom att vinna mot svårspelade Vilshults IF. I en riktig nagelbitare blev det till slut 1-0 till oss.
  • Skapad: 27 SEP 2020 08:00

Matchen inleds ganska trevande och tillknäppt, vi verkar rejält nervösa och ibland känns det som ingen riktigt vill ha bollen och får man den så agerar man som om den vore ett brännhett klot. I vilket fall så tycker jag att vi jobbar oss in i matchen och skapar ett spelmässigt övertag utan att skapa så värst många heta chanser. Motståndarna kändes hela tiden farliga och skapade någon farlig chans så i den aspekten så kan man säga att matchen stod och vägde. Inget av lagen lyckas spräcka nollan under första halvan och i halvtid försöker vi gjuta nytt mod i våra spelare. Jag tycker att vi direkt i andra halvlek tar ett stadigare tag om händelserna och ökar vårt initiativ, vi vinner fler dueller och har fortsatt ett stort bollinnehav. När halva den andra halvleken var spelad så får vi äntligen det efterlängtade ledningsmålet. Adil tar påpassligt vara på ett tillfälle och springer sig fri mot mål och sätter säkert bollen i nät. Det var verkligen en befrielse och välfötjänt att han fick göra det då han under matchen stått för de flesta anfallsintentionerna. 

Vi kämpar därefter på och även om det aldrig kändes helt säkert så tycker jag att vi kontrollerar matchen mot slutet och vinner som helhet ändå rättvist. Vi når kanske inga höjder rent spelmässigt, men vi visar att vi kan vinna täta matcher på lite djävlarannama också. Vi siktar nu in oss på seriens sista match mot Backaryd och hoppas att vi kan göra en fin insats även där.

Målskytt: Adil

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info