Hoppa till sidans innehåll

En ordentlig näsbränna mot SIF U

18 JUL 2020 10:00
På fredagskvällen, i ett härligt sommarväder, fick vi oss en ordentlig näsbränna efter flera spelmässigt fina insatser. Slutresultatet (5-1) visar tydligt att vi var långt ifrån att komma upp i våra motståndares nivå.
  • Skapad: 18 JUL 2020 10:00

Vi startar dock matchen på ett positivt sätt och skapar direkt ett friläge och jag tycker att vi den första kvarten ändå är med i matchen. Men när väl deras första mål faller så tappar vi modet och efter det hänger vi inte riktigt med i svängarna. SIF U gör både 2-0 och 3-0 på fina och behärskade avslut och jag känner mig tvungen att försöka stoppa utvecklingen och få till en förändring. Jag ändrar lagdeluppställning och hoppades att det skulle få önskad effekt, vilket gick sådär.

Lite halvbilligt får vi en straff mot slutet av halvleken som skjuts i mål på målvaktsreturen av Alex. Min förhoppning var att detta skulle kunna ge oss kraft och energi att vända matchen. I halvtid märker jag dock att spelarna verkar trötta och detta visade sig tydligt i andra halvlek då en rejäl byteskarusell fick göras, det är tyvärr sällan bra förutsättningar för att vända ett underläge. Men all heder åt inhopparna, de gjorde så gott de kunde. 

Andra halvlek inleds ganska tillknäppt och när vi väl flyttar fram positionerna så skapar vi faktiskt någon bra chans, men då vår oförmåga att förvalta dessa återigen visar sig, det har vi inte råd med mot så pass duktigt motstånd. Mot slutet trillar det i vår målbur  in ytterligare ett slumpmål och en straff som sätts säkert. SIF U kontrollerar andra halvlekens händelserna väl och är matchen igenom det klart bättre laget.

Vi når inte upp till den nivå som nödvändig för att vi ska kunna mäta oss med dagens motsåndare och de var på de flesta postioner bättre både tekniskt och fysiskt. Tyvärr tycker jag det endast ett fåtal av våra spelare stod att känna igen och vi underpresterade som lag och även individuellt. Vi kommer dock att knyta näven och ta nya tag och kommer ägna nästkommande träningar att vässa formen inför seriepremiären den 1:e augusti. 

Målskytt: Alex

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 Svensk Fastighetsförmedling cup

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info