Hoppa till sidans innehåll

Förlust efter en svag insats

18 SEP 2016 20:39
Vi hade inför matchen mot Hällaryd IF U läge att ta en av de två direktplatserna till division 5. För det krävdes en seger och det var vi inte riktigt nära idag. Vi förlorar med 3-1 mot ett för dagen bättre lag.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2016 21:08

Vi inleder matchen på ett mycket nervöst och spänt sätt. Redan efter 5 minuter hamnar vi i underläge och efter ytterligare 5 minuter trillar nästa boll in i vårt mål. Våra motståndare hade ytterligare chanser att göra mål och vi kommer undan med blotta förskräckelsen.

Vi repar lite mod och gör ett snyggt mål efter 25 minuter, denna gången fint innickat av Jake. Under en period fram till halvtidsvilan skapar vi i alla fall något som liknar det vi brukar kunna prestera, dock utan att få till några jätteheta chanser.

I halvtid försöker vi återigen skapa tro och kraft i laget men vi får tyvärr ingen önskad effekt och andra halvlek fortsätter på samma krampaktiga sätt som stora delar av första halvlek.

Vi försöker även att väcka laget genom att ändra om uppställning, men idag var en sådan där dag då inget funkade. Det var helt enkelt inte vår match!!!

Mot slutet slår dessutom Hällaryd dit spiken i kistan då de gör 3-1 på ett fint skott.

Vi gör som helhet en direkt dålig match, men jag vågar lova att samtliga spelare och ledare kommer att vara grymt revanschsugna till nästa match. Det är vi skyldig både de som följer oss och även oss själva.

Målskytt: Jake

Skribent: Per Nilsson
Epost: Adressen Gömd
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983
E-post: This is a mailto link

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

 Svensk Fastighetsförmedling cup

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: This is a mailto link

Se all info