Hoppa till sidans innehåll

Förlust efter svag insats

15 AUG 2020 09:20
I ett fint sommarväder mötte vi under gårdagens ett heltaggat Bj/Pukavik IF på deras hemmaplan och åkte på årets första serieförlust, vi åkte dit med hela 4-1 efter en svag insats.
  • Skapad: 15 AUG 2020 09:20

Matchen började på ett illavarslande vis med ett mål i asen redan efter 4 minuter. Ett enkelt spelupplägg av motståndarna som förvaltade chansen på ett distinkt sätt. Vi går därefter in någon form att mental chock och lägger bort en stor del av halvleken på att spela ett passningspel som inte gynnade oss för fem öre. Vi gör om och om igen samma misstag och förlorar också i princip samtliga dueller på planen. Vi har ett större bollinnehav under hela halvleken men skapar trots detta förvånansvärt få målchanser, motståndarna däremot spelade kontrollerat och utnyttjade sina spelares fördelar och resurser väl och gör ytterligare 2 mål  under första halvtimmen. Vi gör en riktig svag första halvlek och gjorde det riktigt svårt för oss att vända matchen. 

I halvtid pratar vi om att försöka bygga upp anfallen genom att spela ett passningsspel på marken och öka vår spelbarhet. Bitvis i andra halvleken lyckas vi med det och vi skapar fler chanser att göra mål, men får inte till det i de avgörande momenten. Vi har fortsatt ett stort bollinnehav utan att få riktig effekt av det och när Pukavik i den 70:e minuten får straff som säkert förvaltas så har vi inte kraften att forcera för att hyfsa till siffrorna. Det dröjer till den 75:e minuten  innan vi får utdelning och det var inhoppande Wille som skjuter ett välplaceerat skott i mål, bra gjort! Mot slutet försöker jag göra förändringar men det ger ingen effekt i målprokollet, vi skapar chanser men deras målvakt gör fina räddningar och tar dessutom en straff vi fick i matchen absoluta slutskede. 

 Vi spelar i stora delar av matchen ett spel vi inte behärskade för dagen och dessutom var vi slarviga rent tekniskt. Vi kämpade som helhet mindre än våra motståndare och drog dessutom på oss hela fem varningar i matchen. Med dessa förutsättningar så vinner man inga matcher om man är i vår situation. Men jag lovar och svär på att vi kommer att knyta näven, dra lärdom av detta och vi kommer att göra allt för att kommande motståndare får sota för detta. 

Målskytt: Wille 1

 

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info