Hoppa till sidans innehåll

Förluster avslutade säsongen

01 NOV 2020 14:00
  • Skapad: 01 NOV 2020 14:00

I de två avslutande kvalmatcherna mot division 5-lagen IF Trion och Fridlevstad GoIF blev det förluster i bägge matcherna.

Mot Trion gör vi en svag första halvlek och hamnar i ett 3-0-underläge efter att ha spelat lite med huvudet under armen. Vi gör en ordentlig uppryckning efter halvtid och får då till ett spel som är betydligt bättre och vi har ett visst spelövertag, även om IF Trion alltid var farliga på omställningar. Vi forcerar in ett par mål mot slutet och det var viktigt för målskillnaden. Det kändes surt att förlora på att vi är så under isen under de första 45 minuterna och därmed inte gav det en ordentlig chans.

Mot Fridlevstad fanns det fortfarande en teoretisk chans för oss att kunna bli tvåa i kvaltabellen, förutsatt att resultatet i den andra kvalmatchen gick vår väg. I matchens inledning så är det lite "Hawaii-spel" på den svårspelade planen och vi byter chanser med varandra. Vi blir efter knappt 10 minuter tilldelade en straff som säkert sattes av Benjamin och med en ledning i matchen hoppades vi att nervknutarna skulle släppa och vi kunde spela ut. Men vi hade svårigheter i det fysiska spelet och då vi alltsom oftast spelade på ett orörligt och svårt vis så hade vi det tufft. Vi hamnade dessutom ganska snabbt i underläge efter att motståndarna fått två straffar som sattes i mål. I halvtid blir det stökigt och vi går ut till andra halvlek och känns inte riktigt i fas och åker dessutom på två snabba baklängesmål och då kändes det som att vi skulle få det tufft att vända matchen. Mot slutet av matchen gör vi och Fridlevstad ytterligare varsitt mål och vi förlorar utan att vara riktigt nära, enligt mig. 

Med detta facit så kan man konstatera att vi förlorar samtliga kvalmatcher och spelar vidare i division 6 nästa säsong. Vi bygger vidare på det positiva och lär oss av våra misstag och förhoppningvis så blir vi starkare och bättre som lag framöver.

Målskyttar mot IF Trion: Omar 1, Benjamin 1

Målskyttar mot Fridlevstad GoIF: Benjamin 2 

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info