Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot Hasslö goIF

01 MAJ 2022 09:44
Vi besökte fina Skärgårdsvallen på Hasslö för att ta oss an topplaget Hasslö GoIF. Vi lämnade ön utan poäng efter en jämn match.
  • Skapad: 01 MAJ 2022 09:44

Det är aldrig roligt att förlora, punkt. 

Men med tanke på våra svaga insatser på sistone så ser jag ändå denna matchen med något mer positiva ögon då jag tycker att vi spelmässigt var med i matchen. 

Vi får återigen jobba i ett tidigt underläge, denna gången kvitterade vi dock ganska omgående och det kändes bra. Efter den målrika inledningen av matchen så tycker jag att vi tar tag i taktpinnen och för stundtals spelet. Efter en halvtimme åker vi trist nog på en kalldusch där vi bjuder på ett billigt mål. Jag tycker dock att vi under stora delar av den första halvleken får till flera bra anfall och borde nog gjort ett par mål ytterligare. 

Vi försöker skapa energi i laget i halvtid, många är slitna efter sjukdomar och skador och jag var lite orolig att vi återigen skulle falla ihop. Men vi kämpar på och håller spelet väl uppe, även om vi inte skapar så många klara målchanser i andra halvlek så tycker jag ändå att vi var jämbördiga med motståndarna rent spelmässigt. 

Mot slutet på matchen så tvingas vi till flera byten och positionsskiften, vilket många gånger gör att det blir lite stökigt innan ersättarna är inne i matchen. Tyvärr så begår vi ytterligare ett indivuellt misstag som ger Hasslö en indirekt frispark bara någon meter från vårt mål och den lyckade de få in i mål. Med kort tid kvar och ett slitet lag så försvann där möjligheten till att möjligen kunna forcera in en kvittering. De sista mintutrarna i matchen lyckas vi inte skapa något av värde. 

Vi tar med oss de positiva sakerna från denna matchen där vi, trots förlusten, visar både oss själva och andra att vi kan störa de andra lagen i serien. Vi fortsätter att jobba på att få ihop en tät defensiv och ett varierat passningsspel. 

Målskytt: Omar

Skribent: Per Nilsson
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info