Hoppa till sidans innehåll

Förlust på förlust....

20 SEP 2020 15:20
Då tiden varit lite knapp på sistone kommer här en sammanfattning av våra senaste matcher. Vi kan enkelt konstatera att vi är i en rejäl svacka och spelar bitvis riktigt kasst.

  • Uppdaterad: 20 SEP 2020 15:20

Förra helgen mötte vi serieledarna Saxemara IF U och bjöd då ändå upp till en hygglig kamp. Vi försökte täppa till bakåt och spela tight över hela planen. Vi håller ihop det hyggligt men får å andra sidan inte till något riktigt anfallsspel. Våra motståndare kändes hela tiden lite vassare och säkrare med bollen och när de väl tagit ledningen så kontrollerade de matchen. Vi fick möjligheten att spela med en man mer under ca 30 minuter och visst flyttade vi fram positionerna och skapade någon chans, men vi kändes ärligt talat lite uddlösa. När våra motståndare även gjorde 0-2 så var uppförsbacken alltför brant och motståndarna var helt enkelt lite för välorganiserade för att vi skulle kunna vända på matchen.

I dagens match mot Hällaryd FF så gör vi en som helhet en riktigt svag laginsats, vi gör sällan det vi kommit överens om och spelar mycket var och en för sig, det vinner man inga matcher på. Vårt tidigare så starka försvarsspel över hela planen är som bortblåst och vi sätter varandra i svårigheter hela tiden, vilket resultetar i att vi släpper till målchans på målchans. Återigen hamnar vi i underläge i matchen och då är det som att man hällt en kall hink med vatten över spelarna, det blir "gamnackar" på en gång. Vi har absolut en hel del bollinnehav, men får inte någon effekt av det då vi ofta tappar fart och spelar allt som oftast på stillastående spelare. Vi gör även i vårt anfallsspel det betydligt svårare för oss än vad som behövs. Slutresutatet blir 4-1 och jag kan inte säga att det var helt orättvist. 

Man kan mycket enkelt konstatera att vi är i en formsvacka och vi måste verkligen ta oss samman i de två sista matcherna för att om möjligt avsluta serien på ett positivt vis. Jag hoppas att samtliga, precis som jag, känner att vi ska minsann visa att vi kan bättre än vad vi visat på sistone. 

Målskytt mot Hällaryd FF: Adil 

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info