Hoppa till sidans innehåll

Hemmaförlust mot Mörrum GoIS

03 JUL 2022 15:11
Med mullrande åska och regn som inramning mötte vi tuffa motståndaren Mörrum GoIS. De skulle visa sig vara svåra att ha göra med och vi förlorar matchen med 3-1.
  • Skapad: 03 JUL 2022 15:11

Vi får ingen bra start på matchen. Redan efter 7 minuter släpper vi in första målet efter en väl slagen hörnspark. Motståndarna driver upp ett högt tempo och vi har det tufft inledningsvis. Efter drygt 20 minuter åker vi på nästa baklängesmål, tyvärr är det lite billigt och det hade vi absolut inte råd med då Mörrum var i ett visst övertag efter att vi jämnat ut spelet något. Vi skapade någon chans innan deras mål och det var skönt att se att vi kunde steppa upp. Vi reducerar omgående efter deras mål och det är Kasper som påpassligt nog håller sig framme och petar in en retur. Vi stärks av framgången och jag tycker att vi succesivt spelar upp oss. Fast med 10 minuter kvar av halvleken så straffas vi återigen på en hörna och Mörrum går upp i en tvåmålsledning som hålls till halvtid. 

Vi försöker repa mod under halvtidsvilan och planerar våra byten. Vi försöker i början av andra halvlek lyfta spelet men har svårt att skapa chanser mot ett väl organiserat motstånd. Tempot blir lite lägre i matchen men det märks tyvärr att vi fått slita hårt i första halvlek. Efter halva speltiden av andra halvlek får de en straff och Liam håller oss kvar i matchen genom att rädda den. Vi får energi av detta och när vi dessutom blir en man mer efter en utvisning för motståndarna så gör vi ett ärligt försök att komma i fatt. Vi spelar ut de kort vi har, men tyvärr så lyckas vi inte rubba dom. Med bara någon minut drabbas även vi av en utvisning och då kändes det som att det var kört.

Vi river och sliter, kämpar och försöker matchen igenom, men de var helt enkelt lite bättre för dagen. Jag tycker dock att vi succesivt höjt vår nivå under seriens gång och vi har perioder i matcherna då det ser riktigt bra ut. Med tålamod och fortsatt hårt jobb så kommer framgångarna. 

Målskytt: Kasper

Skribent: Per Nilsson
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info