Hoppa till sidans innehåll

Mycket, mycket, mycket sur förlust

29 AUG 2020 17:45
Vi spelade idag mot FK Sölvesborg United på fina Jernvallen
och ställde ett till stora delar ommöblerat lag på benen. Vi når inte upp i tillräcklig nivå utan förlorar en ganska tät match med 1-2
  • Uppdaterad: 29 AUG 2020 17:45

Matchen inleds ganska tillkäppt och visst vaskar vi fram någon halvchans men som jag bedömer det står det och väger och spelet böljar fram och tillbaka.Vårt passningsspel är inte bra i första halvlek och det har garanterat olika förklaringar, men i vilket fall så gör vi som helhet lite tvärtemot vad vi sa, vi tog då inte tag i någon taktpinne i alla fall. I halvlekens slutskede, domaren meddelar en minuts tillägg, får vi en hörna som vi slår snabbt för att komma till avslut. Men spelet fortgår och tiden rullar på, vi åker på en omställning och vips lobbskjuter deras spelare bollen över Mohammed i målet i något som måste varit världshistoriens längsta minut.  Skottet tar, enligt mig, klockrent på hjulet inne i målet, studsar ut och på Mohammed som fångar den. Efter lite rabalder så godkänns målet, korrekt enligt mig. 

I halvtid är jag frustrerad och får inte till bättre instruktioner än att vi måste förbättra passningsspelet och ge varann mer tid genom att minska tillslagen. Tyvärr fortgår vår kräftgång och vi känns slarviga och på vissa håll lite loja och ofokuserade. Vi åker på ännu ett mål i asen efter knappt 60 minuter då de återigen skjuter ett lobbskott som ganska snyggt letar sig in i målet. Efter detta tycker jag att vi är klart spelförande men utan att få till det runt deras straffområde, vi åker dessutom på en utvisning efter två varningar och vi får återigen stuva om i laget. Vi ser trötta ut men de var minst lika slitna och jag tycker att vi trots en man mindre trummar på. Vi skapar chans att göra mål via en straff med efterföljade retur som tyvärr missas och vi vaskar fram ytterligare någon halvchans. Jag vet inte riktigt när det sker i matchen men vi har även en boll i mål, i alla fall enligt mig, detta när Adnan rycker sig fri och skjuter mot bottre stolpen, bollen tar klockrent på hjulet (alltså på liknande vis som deras första mål) och studsar ut igen. Men vi får tyvärr inget gehör från domarna  för vår önskan att bollen var inne. 

Mot slutet får vi äntligen utdelning då inbytte Tim får en bra passning som stensäkert skjuts i mål, det var Tim värd efter ett startkt inhopp. Men tiden rinner ifrån oss och vi kan bara konstatera att vi lämnar planen som förlorare. Vi gör ingen bra match och gör det onödigt svårt för oss matchen igenom. Vi får återigen ta nya tag och komma tillbaka, som tur väl är så har vi nu ett kortare uppehåll med a-lagsmatcher, vilket kan vara välbehövligt för att läka ihop skadade spelare och återigen samla kraft inför mötet med de suveräna serieledarna. 

Målskytt: Tim 

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info