Hoppa till sidans innehåll

Ny seger mot Fjärdsjömåla AIF

27 SEP 2021 08:50
I härligt höstväder och på en fin plan spelade vi årets åttonde match och vi lyckades återigen bärga en seger.
  • Skapad: 27 SEP 2021 08:50

Vi startar matchen på ett starkt vis och sätter med en gång tryck på motståndarna. Vi skapar första chansen redan efter 2 minuter men det skulle dröja till den 12:e minuten tills vi tar ledningen. Simon spelar fint fram Jake som från nära håll kan trycka dit 1-0. Vi har bollen i princip hela tiden, mer eller mindre på deras planhalva och det märktes att vi hade ett rejält grepp om matchen. Vi gör även 2-0 innan halvtidvilan, denna gången genom Simon som skjuter ett fint långskott utan chans för målvakten. 

Med tiden sjönk dock vår intensitet och vi tappade tempo utan att för den delen tappa greppet om matchen. Ungefär så fortsätter resten av matchen, vi styr utan att imponera och möts allt som oftast av en rejäl försvarsmur. Vi gör dessutom 3-0 ganska tidigt i andra halvlek och det var defintivt spiken i kistan, målet gjordes av Simon på en fin framspelning av Murteza. Matchen var framförallt i andra halvlek en ganska avslagen historia och vi spelar av den utan att vi får vårt anfallsspel att funka fullt ut, vi blev helt enkelt lite bekväma. 

Som helhet gör vi en stabil insats och segern var aldrig hotad, motståndarna hade en målchans om jag inte minns fel och det visar tydligt vilka som var bäst för dagen. Jag tycker att en av åskådarna på ett bra sätt sammanfattar matchen med orden "Det var en dag på jobbet". Vi vann återigen och tog ytteligare tre poäng, vilket alltid är det primära. I nästa match väntar en tuff bortamatch mot Hoby GIF som visar en uppåtgående formkurva. Vi tar oss ödmjukt an uppgiften och kommer att sälja oss dyrt. 

Målskyttar: Simon 2, Jake 1

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info