Hoppa till sidans innehåll

Som en berg-och dalbana....

15 MAJ 2022 09:29
Tyvärr har tiden varit lite knapp på sistone och därför kommer här en sammanfattning av de senaste matcherna.
  • Skapad: 15 MAJ 2022 09:29

I omgång 5 i årets division 5 mötte vi Olofström IF på hemmaplan. Där tycker jag att vi är det lag som är bättre över större delan av matchen. Vi tar ledningen med både 1-0 och 2-0 och det skapade en trygghet i vårt spel. Under vissa delar av matchen så har motståndarna lite mer boll och skapar någon chans, men som helhet är vi det lag med bäst skärpa. När vi dessutom tidigt i andra halvlek gör 3-0 så känns det tryggt. Matchen slutar 4-1 i vår favör och det tycker jag är ett rättvist resultat.

Målskyttar. Johan M 2, Johan N 1, Eddie 1

Därefter spelade b-laget sin andra match i sin serie och vi mönstrade ett lag som inte spelat ihop så värst många gånger. Vi mötte Hoby GIF på deras hemmaplan. Jag missade matchen på grund av jobbet men rapporterna var enbart positiva. Vi tog tidigt ett rejält grepp om matchen och vann klart med 5-1. Spelet var under hela matchen effektivt och vägvinnande. 

Målskyttar: Junior 3, Waled 1, Salim 1

I sjätte omgången i division 5 mötte vi under gårdagen Fridlevstad GoIF på Jernvallen. Tyvärr gör vi återigen en svag insats och förlorar klart mot en hypereffektiv motståndare. De gör mål på i princip alla sina chanser och vi har förtvivlat svårt att göra spelmål i denna match. Som flera gånger tidigare får vi hantera att spela i målmässigt underläge efter att motståndarna gjort två mål i första halvlek. Vi skapar i den första halvleken minst fem riktigt klara målchanser, typ rena frilägen, men får inte dit bollen. I halvtid pratar vi om att försöka starta andra halvlek med gasen i botten och det som sker är att Fridlevstad gör 3-0 direkt efter pausvilan, det var en riktig besvikelse. Efter det tycker jag vi gör ett ärligt försök att trycka tillbaka vår motståndare och vi gör också 1-3 på straff. Men kort efter det ställer vi återigen till det och bjuder på ytterligare ett par mål och uppförsbacken blev än brantare. Med kvarten kvar gör vi 2-5, återigen på straff och då Fridlevstad gick ordentligt på knäna så tändes ett litet hopp. Vi trycker på men udden runt det offensiva straffområdet saknas tyvärr. Med fem minuter kvar spikas den sista spiken i vår kista in då de kontrar in ytterligare ett mål på ett tursamt vis. Jag tycker resultatet är riktigt missvisande då vi spelmässigt inte var sämre än Fridlevstad, däremot var vi taktiskt och mentalt inte i samma nivå som motståndarna. 

Målskytt: Robin H 2

Skribent: Per Nilsson
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info