Hoppa till sidans innehåll

Stark avslutning på seriespelet

05 OKT 2020 20:36
I årets sista seriematch mötte vi Backaryd SK på bortaplan och vi spelade om en vem som skulle knipa kvalplatsen till division 5. Vi gör en helgjuten insats och vinner stort med 8-2.
  • Skapad: 05 OKT 2020 20:36

Det kändes redan innan matchen och på uppvärmningen att det var ett laddat gäng som skulle ta sig an Backaryd SK. Alla var väl medvetna om att det krävdes seger för att förlänga säsongen med kvalspel. Matchen inleds ganska trevande och ett par halvchanser skapas av bägge lagen. Vi kändes dock mer bolltrygga och snart skulle vi få utdelning, efter en dryg kvart sätter Benjamin första målet för kvällen och ganska omgående sätter han ännu ett mål, denna gången via en straffspark. Vi trummar på och har ett ganska tydligt grepp om matchen och vi känns starkare och rappare än motståndarna. Vi utnyttjar dessutom våra chanser på ett bättre sätt än tidigare och får dit ytterligare två bollar innan halvtidsvilan. Vi konstaterade i halvtid att vi gjort en väldigt bra första halvlek och det fanns egentligen inget att ändra på, vi tyckte att det enda som kunde vända matchen emot oss var att vi skulle börja slarva något enormt. 

Ganska så väntat så försöker Backaryd starta andra halvlek starkt för att ge det en chans. Efter ca 55 spelade minuter får de utdelning på en fin omställning och då darrar vi till under någon minut. Men när vi väl samlar ihop oss och snabbt gör 5-1 och 6-1 så är matchen defintivt avgjord, vilket den kanske var även sedan tidigare. Mot slutet av matchen så blir det lite mer "hawaii-karaktär" på spelet och mot slutet gör Backaryd ytterligare ett mål, denna gången på en straff och Adil avslutar därefter vårt målskytte med att sätta ytterligare ett par bollar. Vi vinner fullt rättvist med klara siffrorna 8-2 och vi gör en av våra bättre matcher för året, starkt att göra det då det gällde som mest. Hela laget förtjänar ett mycket högt betyg och vi fick till ett stabilt spel både defensivt och offensivt. 

Segern innebar att vi landade på tredje plats i tabellen och vi kommer därmed att spela kvalspel mot Sölvesborg United, IF Trion och Fridlevstad GoIF de närmaste veckorna. Vi ska göra vårt bästa och sälja oss riktigt dyrt, var så säkra. 

Dagens målskyttar: Benjamin 4, Adil 2, Omar 1, Mustafa 1

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info