Hoppa till sidans innehåll

Sur förlust i omstarten

04 JUL 2020 21:38
  • Uppdaterad: 04 JUL 2020 21:38

Efter att under en lång tid bara tränat utan att ha spelat någon match så var det idag äntligen dags att återigen spela match, denna gång mot Listerby IK.

Vi pratade innan matchen om att inte tumma på det vi tränat på och försöka hålla oss till vår matchplan. Jag tycker att vi i matchens inledning visar tydligt att vi inte tänkte ge oss utan kamp och vi får omgående ganska hyggligt betalt för vårt aggresiva försvarsspel. Vi får till lite "nästa-chanser" och inte heller våra motståndare skapar något några klockrena chanser i matchens inledning. I mitten av halvleken kluddar vi till det lite och kommer fel i vårt försvarsspel och vips ställer Listerby om och trycker in 0-1. Jag tycker dock inte att vi tappar geisten för det utan presterar ett stablit spel under resten av halvleken, dock utan att få riktig spets i anfallen.

Andra halvlek börjar mycket likt den första där jag tycker vi fångar upp deras försök till uppbyggda anfall på ett bra sätt, det som vi får lite problem i detta skedet av matchen är då vi tappar boll och Listerby kan ställa om. Jag tycker dock att vi matchen igenom spelmässigt står upp mycket bra mot ett mer namnkunnigt och erfaret lag och vi vinner mycket dueller under hela matchen och fram till sista tredjedelen av planen tycker jag vi gör en stark insats. Men i de avgörande lägena har vi lite att jobba på och det ska vi förhoppningsvis få till på kommande träningar. Varken vi eller Listerby får till något mer mål, det kändes som om bägge lagen hade liknande problem, det vill säga att få till ett spetsigare anfallsspel.

Om man bortser från slutresultatet (0-1) så är jag nöjd med mycket i matchen, vår lojalitet mot matchplanen, vår kämpaglöd och även bitvis vårt passningsspel. De andra momenten där vi lyckade mindre bra kommer vi fortsätta att jobba med och jag är övertygad om vi kommer hitta vägar för att få till även det. 

Vi gör en klart godkänd laginsats där flera av våra spelare överraskar positivt. Som helhet känns det surt att inte göra mål, jag tycker nog att vi förtjänade minst ett oavgjort slutresultat. 

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 Svensk Fastighetsförmedling cup

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info