Hoppa till sidans innehåll

Träningsmatcher

25 JUL 2021 08:52
Under gårdagen avslutade vi träningsspelandet med ytterligare en match mot Saxemara IF U
  • Skapad: 25 JUL 2021 08:52

Vi har i tur och ordning mött Fridlevstad GoIf, Johannishus SK, Saxemara IF U, Ronnneby BK U, Rödeby AIF och återigen avslutningsvis Saxemara IF U i totalt sex träningsmatcher. 

Uppläggen för matcherna har varierat, vi har vid samtliga tillfällen haft minst 16 spelare i truppen och samtliga har fått speltid, totalt sett har ett 30-tal spelare fått känna på matchtempo. 

Resultaten vi åstadkommit är att vi vunnit matcherna mot Saxemara IF U och Johannishus SK på ett ganska bekvämt sätt, spelat oavgjort mot Ronneby BK U och Fridlevstad GoIF och förlorat med uddamålet mot Rödeby AIF.

Som helhet tycker jag att vårt genomförande av matcherna har blivit bättre och bättre ju mer vi spelat, vilket är ganska naturligt då vi blivit mer samspelta och att vi hittat mer och mer rätt gällande positioner och taktik. 

Vi har producerat mål på olika vis, vi har kontrat, vi har gjort genombrott, vi har nickat mål på fasta situationer, med andra ord har vi kunnat producera offensivt på flera olika vis, vilket är positivt. Vårt försvarspel har som helhet funkat godkänt, men vi kan fortsatt slipa på vissa delar som gör att vi blir ännu tätare bakåt. 

Nu återstår det ett par träningsveckor och en match i reservlagsserien, som startar innan vi spelar första matchen i årets representationslagsserie. Vi ska fram till dess att årets division 6-serie startar se till att få samtliga spelare i gott slag och vid god vigör, vi ser mycket fram emot att återigen få spela tävlingsmatcher. 

Vi passar avslutningsvis på att hälsa publiken välkommen till kommande matcher på härliga Jernvallen, vi tar emot er på ett säkert vis. Förhoppningsvis ska vi kunna bjuda på härlig underhållning och skapa nya fotbollsminnen. 

Ta väl hand om er!

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info