Hoppa till sidans innehåll

Träningsmatch Herr KSK-Saxemara U

21 MAR 2020 21:37
  • Skapad: 21 MAR 2020 21:37

Här kommer ett referat från matchen mellan Kallinge SK - Saxemara IF U.

 
I ett härligt vårväder spelades under lördagen match mot  Saxemara IF U som vi också kommer att möta i serien.
Vi inleder matchen på ett positivt vis och skapar ett visst övertag och lyckas skapa flera fina chanser under den första kvarten.
Vi vinner de flesta duellerna och är väl organiserade i vårt försvarsspel under första halvan av halvleken. 
Efter drygt 20 minuter kluddar vi till det lite på egen planhalva och en av de namnkunniga motståndarna utnyttjar detta och tar sig fram och sätter säkert 0-1.  Kanske inte helt rättvist men sådan är fotboll allt som oftast. 
Detta ger våra motståndare luft under vingarna och spelövertaget förskjuts till deras fördel, dock utan att de skapar så värst många farliga chanser. 
I halvtid pratar vi om att fortsätta med vårt disciplinerade försvarsspel och  vara lite mer distinkta  när vi har målchans. 
Tyvärr startar andra halvlek på ett olyckligt vis, en av våra spelare beter sig illa och blir korrekt utvisad. Detta hoppas jag få slippa att se igen under min tid tränare från någon spelare i laget. Det gör att vi återigen måste spela en stor del av matchen med en man mindre. Men samtliga spelare kämpar storstilat på och håller spelet väl uppe. Vi fortsätter att skapa massor av chanser och spela ett bra försvarsspel, vilket sätter oss i bra lägen att skapa anfall.  Vi får också äntligen utdelning på en av våra många chanser då Saleh rinner igenom och säkert sätter 1-1. 
Jag tycker vi är det laget som verkar mest intresserade av att vinna och trots en man mindre är vi spelförande till största delen i andra halvlek.
Jag kluddar till det lite på slutet och ändrar uppställning och tar på mig att det var lite oorganiserat. Vi ska framöver hitta en plan för hur vi ska göra i sådana här lägen av matcherna. Som helhet måste vi ge oss godkänt för prestationen, med tanke på förutsättningarna, dock spelar vi alltid för att vinna och för att få till det framöver så behöver vi göra fler mål på alla de chanser vi skapar. 
Målskytt: Saleh
Skribent: Per Nilsson
E-post: This is a mailto link
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 Svensk Fastighetsförmedling cup

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info