Hoppa till sidans innehåll

Träningsmatch Kallinge SK - Listerby IK U

30 MAR 2020 17:12
På ett lite kallt och blåsigt Jernvallen mötte vi under söndagen Listerby IK U. Matchen slutade med en stabil hemmaseger
  • Skapad: 30 MAR 2020 17:12

Under matchens inledande minuter skapas det inga direkta chaser för något av lagen. Det skulle dröja tills drygt 10 minuter var spelade innan vi fick utdelning via bra djupledsspel och fint avslut av Theo. Vi är därefter spelförande i ytterligare ca 10 minuter tills våra motståndare börjar vinna fler dueller på mittplan och kan anfalla med fler rättvända spelare. Under en period på 15-20 minuter har Listerby sin bästa period och skapar en del chanser. Vi jobbar oss dock tillbaka och utjämnar spelet mot slutet av halvleken och går till vila med bibehållen ledning. Halvleken var bitvis ganska grinig och det förekom en del dumheter från bägge lagen.

I halvtid pratar vi om att stå upp på ett ärligt vis och att spelmässigt jobba med att variera vårt passningsspel och inte tumma på noggranheten i försvarsspelet. 

Andra halvlek inleds på ett spektakulärt vis, Tim V ser att deras målis står långt ut och skjuter avsparken på ett utmärkt vis så att den går ribba och in, ett riktigt häftigt sätt att göra mål på. Efter en liten stund byter jag in våra avbytare, dels på grund utav dumheter utförda på planen och dels för att ge alla speltid. Vi trummar i detta läget av matchen på och har ett rejält övertag och Alex, som hoppat in, tar sig på ett förtjänsfullt vis fram och förbi tre motståndare och sätter säkert 3-0. Efter detta är vi helt spelförande och jag tror inte motståndarna skapar någon målchans efter detta. Vi skapar däremot flera bra lägen och får ytterligare utdelning via inhoppande Tim R och Ronaldo, bägge fint assisterande av Alex. Vi spelar av matchen och vinner komfortabelt med 5-0. 

Vi gör som helhet en stabil insats och känns starkare än motståndarna och börjar nu få till både vårt försvarsspel och anfallspel. Det var positivt att se inhopparna som gör bra ifrån sig och att flera av startspelarna klarar av att spela samtliga 90 minuter. Vi bär med oss en stärkande seger in i veckan och fortsätter att kämpa på tillsammans. 

Målskyttar: Theo, Tim V, Alex, Tim R, Ronaldo

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 Svensk Fastighetsförmedling cup

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info