Hoppa till sidans innehåll

Träningsmatch Kallinge SK - Tving GoIF

23 MAR 2020 07:49
  • Uppdaterad: 23 MAR 2020 07:49

Under söndagen spelade vi helgens andra träningsmatch och denna gången mot kommande seriekollegan Tving GoIF. 

Jag ville denna gången ge andra spelare än de som spelade på lördagen chansen att spela och det var både givande och intressant.

Vi inleder matchen ganska trevande men tar snabbt över matchbilden. Vi börjar ganska omgående skapa chanser och får efter cirka 15 minuter utdelning. Efter att vi gjort 1-0 så tycker jag att vi fullständigt tar över matchen och skapar många chanser, två utav dom resulterar i mål och det resultatet står sig till halvtid. I halvtidsvilan pratar vi om att variera passningsspelet mer och att fortsätta med vårt vägvinnande försvarsspel. 

Jag tycker tyvärr att vi i andra halvlek går ned oss lite vad det gäller tempo och intensitet, men då vi hade ett massivt spelövertag så kan det blir det konstigt nog ofta så att man tappar koncentrationen något. Men vi gör likväl ytterligare 3 mål och vi släpper inte till mer än ett par målchanser och ytterligare en eller två "halvchanser" för motståndarna, men skapar bara i andra halvlek minst 8-10 kvalificerade målschanser framåt. Deras mål tillkommer via en slumpartad situation som inte normalt uppstår med ett mer samspelt lag. 

Som helhet blir det knappt godkänt för insatsen och det är främst på grund utav vi inte riktigt jobbar med det vi pratat om och även att vi inte håller skärpan i passningsspelet och avsluten mot mål. Samtidigt måste man också ha med sig att vi hade flera nya spelare i laget och att vi  ännu inte är riktigt samspelta. Jag vill dock betona att de nya killarna gjorde bra ifrån sig och spetsade till konkurrensen ytterligare. 

Målskyttar: Alex 2, Ronaldo 1, Theo 1, Waled 1, självmål 1

Skribent: Per Nilsson
E-post: Adressen Gömd
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 Svensk Fastighetsförmedling cup

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info