Hoppa till sidans innehåll

Vi är i en rejäl uppförsbacke

24 APR 2022 10:20
Vi har åkt på två rejäla förluster i de senaste matcherna där den senaste sticker ut mest. Jag tänker inte komma med klena ursäkter, det blir mest bara löjligt.
  • Skapad: 24 APR 2022 10:20

I matchen mot Mörrum så tycker jag att vi hänger med spelmässigt i de inledande 30 minuterna. Men då de får in sitt första mål så har vi därefter svårt att skapa något eget spel. Resten av den matchen var vi i spelmässigt underläge och var inte nära att komma ifatt i målprokollet. Matchen slutar rättvist med seger för Mörrum med 4-0. Jag tycker att Mörrum var ett starkt lag och vi kommer att behöva göra en toppprestation för att kunna knipa poäng mot dom i höstens möte.

Vår tredje match i serien spelades på hemmaplan mot Rödeby AIF som också börjat seriespelet lite knackigt. Men mot oss visade de att de var bra mycket vassare, med ett betydligt rörligare och mer tekniskt spel. Vi agerade andefattigt och spelade utan några tydliga linjer i spelet. Vi gör ett ordentligt bottennapp i denna matche och förlorar med förnedrande 0-9. All eleoge till motståndarna som hela tiden var heta på att göra mer mål och även till vår målakt Liam som gjorde flera fina ingripande och var den som höll ned siffrorna. Jag tar på mig fullt ansvar för att att inte förberett spelarna tillräckligt väl och jag kommer göra det jag kan för att vända den tuffa och negativa trenden. 

Vi kommer igen efter att ha slickat såren.

Skribent: Per Nilsson
Kallinge SK - Division 5 Herr
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

blobid1.gif

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: kallinge.sk@hotmail....

Se all info