Hoppa till sidans innehåll

Vinst i årets sista seriematch

26 SEP 2016 06:54
Vi tog i sista serieomgången emot Blåningsmåla/Eringsboda på Jernvallen och förutsättningarna var att vid vinst skulle vi ta en av direktplatserna till nästa års division 5.
  • Skapad: 26 SEP 2016 06:54

Vi inleder matchen på ett övertygande sätt, dock utan att skapa så värst många chanser under de första 10 minuterna. Men vi styrde från start spelet och var mest hela tiden på motståndarnas planhalva. Efter ca en kvart får Kaka ett fint instick och trycker dit första målet och det kändes skönt att ha ledningen i matchen.

Vi fortsätter att trumma på gör även 2-0 denna gången på nick av Beqir, fint framspelad av Tim, tror jag att det var. Efter det tycker jag att vi tappar en del i vårt passningsspel och framförallt i tempo, detta bjuder in våra motståndare i matchen. Som ett brev på posten så letade sig en av deras "Lycka till bollar" fram till deras vassaste spelare som fri med Peter inte gjorde något misstag. Trots att vi haft ett stort spelövertag så blev det allt en viss oro men vi fortsatte att skapa chanser så det kändes mest som en tidsfråga om när vi skulle avgöra matchen. Vi går dock till halvtidsvila med denna ledning och enades där och då om att försöka skärpa till vissa delar i vårt spel.

Nästan omgående i andra halvlek gör vi 3-1 genom Kaka och då kändes det som att luften gick ur våra motståndare. Vi kunde spela avslappnat och fick många lägen att göra mål. Vi flyttar under halvleken om en del i spelarnas positioner, vilket var lyckat och vi gör de sista 20 minuterna både 4-1, 5-1 och 6-1.

Vi är matchen igenom det bättre laget och skapar chanser nog för att göra fler mål.

Alla spelare förtjänar väl godkänt och vi visar både för oss själva och alla andra att vi kan hantera att spela under lite press. Vi tar i och med segern en av direktplatserna till nästa års division 5 och var dessutom ytterst nära att ta seriesegern. Det var en fin avslutning på en stark säsong!!

Målskyttar: Kaka 2, Jake 2 och Beqir 2 

Skribent: Per Nilsson
Epost: Adressen Gömd
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
372 02 Kallinge
Telefon: 0707395983
E-post: This is a mailto link

KSK Logga

stadium

logo

 

adidas

 

 Svensk Fastighetsförmedling cup

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Kallinge SK - Fotboll
Box 2030
37202 Kallinge

Besöksadress:
Jernvallsgatan 7
37250 Kallinge

Kontakt:
Tel: 0707395983
E-post: This is a mailto link

Se all info